Hokejové béčko vyhrálo první zápas o bronz

HHKHHK Velké Meziříčí „B" – HC Zastávka 3 : 1 (1 : 1, 1 : 0, 1 : 0)
Branky: 18. Frühauf (Kudláček J.), 32. Střecha L. (Vrána, Smejkal), 50. Maštera (Chlubna, Střecha L.) – 5. Gejdoš (Bednář). Střely na branku: 32 : 43.

Vyloučení: 6:3. Využití: 0 : 0. Oslabení: 0 : 0. Rozhodčí: Fiksa – Kašpar, Štětina. Diváků: 52. HHK „B": Svoboda (Šeba) – Střecha Libor, Chlubna – Burian Martin, Bradáč – Karásek – Kudláček Jiří, Frühauf, Maštera – Štěpánek, Barák, Tichý – Bernat, Smejkal, Vrána. Zastávka: Řoutil (Fiala) – Vyhnalík, Koblížek, Provaz, Lesonický, Stromecký, Mikule, Bednář, Kozárek, Gejdoš, Burian, Soběský, Brekke, Barák, Jelínek.
Celou úvodní část prvního souboje o bronz byli lepší hokejisté ze Zastávky. Přesněji kombinovali a byli důraznější v osobních soubojích. Už v páté minutě se ujali vedení, když Gejdoš zužitkoval přihrávku od Bednáře. Domácím hráčům se naopak hra příliš nevedla. Vázla přesná přihrávka i zpracování puku, ale především chyběl pohyb, aby to vůbec bylo komu dát. Svého soupeře sice přestříleli, ale byla to většinou jenom taková nahození, jenž Řoutila v bráně nemohla ohrozit. Jednu z mála pohledných akcí vyprodukovali až dvě minuty před koncem. Jiří Kudláček vyslal kolmici na Frühaufa a Aleš svůj nájezd proměnil.
Do druhé třetiny si hosté přenesli přesilovou hru, ale skóre zústalo nezměněno. Hra se postupně vyrovnávala včetně šancí na obou stranách, ale stále dominovaly obrany a hlavně pozorní gólmani. Stav zápasu se pohnul až po své polovině. Ve 32.min. se meziříčským vydařila kombinace v útočném pásmu a zcela volný Libor Střecha přidal druhý gól domácího týmu. Asistenci měli Vrána a Smejkal.
I poslední část začala přesilovkou Zastávky, ovšem stejně jako dvě předchozí bez užitku. Jejím hokejistům však pomohla ke zvýšenému tlaku na domácí bránu aznovu začínali kousat. Branka však padla do jejich sítě. V polovině třetiny, po náhrách Chlubny a Střechy, jim ujel Maštera a zvýšil už na 3 : 1. Hosté pak všechny síly vrhli do útoku. Tlačili se před Svobodovu bránu a nutili hráče HHK k faulům. Celkem třikrát ještě dostali početní výhodu a v té poslední i odvolali i brankáře, ale výborně chytajícího dorostence domácích už nepřekonali.

1. finálové utkání: Bystřice – Náměšť 1 : 3

-ht-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru