Házenkáři z Dózy na turnaji v Žirovnici

zir1V neděli 15. 4. 2018 vyrazili nejmenší házenkáři a házenkářky na turnaj Ligy Vysočiny do Žirovnic. Kromě našich a domácích se turnaje účastnili ještě házenkáři z Nového Veselí, Dolní Cerekve, Havl. Brodu, Ledče nad Sázavou a Žďáru nad Sázavou. Zápasy se hrály bez počítání skóre.


Minižáci:
VM šedí – šeďáci odehráli na turnaji celkem 6 zápasů. Pokud by se skóre počítalo, tak by ze všech odcházeli jako vítězové. Kluci se po zahřátí dostali do velmi dobrého tempa a obzvláště druhý zápas proti Novému Veselí byl z naší strany velice povedený.
Sestava: Marek Uchytil – Adam Jaša, Adam Krejčí, Marek Sedlák, Michal Badalík, Ondřej Trifanov.
VM červení – červeňáci stejně jako jejich šedí kolegové ovládli všech svých šest zápasů. Kluci až na pár výjimek velmi dobře plnili pokyny trenérů a jejich hra byla velice účinná.
Sestava: Martin Borkovec – Daniel Milota, Tomáš Jelínek, Tomáš Vaněk, Michal Sobotka, Lukáš Dobrovolný, Lukáš Trifanov, Štěpán Fiala.
Trenéři: Petr Kaštan, Martin Krejčí, Vojtěch Bradáč.
VM dívky – holky si na turnaji zahrály celkem 6 zápasů. Většinu zápasů odehrály se soupeři vyrovnanou partii.
Sestava: Monika Chalupová, Tereza Divišová, Kateřina Kůpová, Vendula Pospíšilová, Veronika Berková, Nika Plachtetská.
Trenérka: Markéta Pospíšilová.
Vedoucí družstva: Jitka Krejčová.
Přípravka:
VM zelení – zeleňáčci také projeli celým turnajem bez porážky, hra byla dynamická, rychlá a ke koukání :-)
Sestava: Daniel Červený – Niki Fexa, David Bradáč, Kryštof Havelka, Štěpán Strýček, Tomáš Klíma.
VM žlutí – žluťásci stále sbírají zkušenosti, herně se zlepšují. Jejich nedělní výsledky byly půl na půl, snažili se, hru si užili a to je pro ně i pro nás trenéry nejdůležitější.
Sestava: Tomáš Klíma, Martin Jelínek, Antonín Sláma, František Sláma, Pavol Živčic, Tobias Tyl, Tobiáš Valička, Stanislav Fňukal.
Trenéři: Vlaďka Horáková, Jiří Holý, Vojtěch Bradáč.
VM dívky – naše nejmenší házenkářky jely na turnaj také sbírat zkušenosti, hra je bavila. Z turnaje odjížděly s pocitem dobře odvedené práce :-) Sestava: Denisa Krejčová, Veronika Dvořáková, Sára Juhošová, Anežka Brychtová, Veronika Berková, Vendula Pospíšilová, Nika Plachtetská. Trenérka: Lenka Pacalová. Vedoucí družstva: Jitka Krejčová.

-vlad-
zir2zir3

    Reklama
  • Servis lesni techniky
  • Grilovani
  • Malirstvi
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru