Házenkáři vyhráli přípravný turnaj v Horce

Hazena muzi_copyJako každý rok je srpen věnovaný přípravě na nadcházející sezónu, kromě kondice a silové připravenosti se naše družstvo tradičně účastnilo turnaje v Třešti (3. místo) a sehrála dvě přípravná utkání s juniorkou HC Zubří, ve kterých byl soupeř v obou případech lepší.


Na začátku přípravného bloku kdy se přechází na práci s míčem se družstvo můžu přihlásilo na přípravný turnaj do Horky nad Moravou. Ten proběhl v sobotu 25. 8. a zúčastnilo se jej celkem 6 týmů. Místní oddíl, který byl po několika letech nečinnosti obnoven v r. 2011, dokázal vypěstovat 1. generaci mužské složky a chtěli se předvést na domácím hřišti v dobrém světle. Celý turnaj byl výborně organizačně zvládnut a je tedy nutno pochválit pořadatele za skvěle připravený turnaj.
Zápasy se odehrávali na nově zrekonstruovaném venkovním hřišti systémem dvou skupin, kdy vždy první 2 týmy postupovali do finálové skupiny, kde odehráli další zápasy. Náš tým základní skupinou prošel naprosto hladce, kdy jsme nejdříve porazili HBC Olomouc (st. dorostenci) 14:7 a následně domácí Horku n. M. 22:9. V další fázi turnaje jsme přemohli Valašské Meziříčí 17:12 a v posedným zápase turnaje i Sokol Juliánov 13:11 a mohli jsme si tedy zaslouženě převzít pohár za 1. místo.
Pořadí turnaje:
1. TJ Sokol Velké Meziříčí
2. Sokol Juliánov
3. TJ Valašské Meziříčí
4. HBC Olomouc (st. dorostenci)
5. TJ Sokol Horka nad Moravou
6. Sokol Měnín
Hráli: Ondřej Poul, Libor Kotík, Strašák Pavel, Večeřa Vítězslav, Lečbych Jan, Pažourek Tomáš, Necid Miloš, Kaštan Jiří, Živčic Pavol, Macoun Filip, Křibala Pavel, Kubiš David, trenér Michal Bezděk.
Nadcházející víkend čeká naše družstvo 1.kolo Českého poháru v Kuřími, kde se hraje v neděli 2. září od 18 h a utkání by mělo být otevíracím utkáním nové sportovní haly v Kuřimi.
Text a foto: Ondřej Poul

Tab hazena

    Reklama
  • Servis lesni techniky
  • Grilovani
  • Malirstvi
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru