Fotbalisté venku remizovali. Měli ale na víc

FCSK Spartak Hulín – FC Velké Meziříčí 1:1 (0:0)
Střelci: 53. Vyskočil Ma. – 50. Smejkal. Rozhodčí: Vejtasa, Ogrodník, Fabeš.
FC VM – Kruba – Bouček, Mucha, Šimáček, Puža – Dolejš, Smejkal, Komínek, Mezlík (66. Šuta), Demeter – Simr, na lavičce Krejčí, Berka, trenér Smejkal. Diváci: 100. ŽK: Josl, Vyskočil Mi. – Bouček, Komínek. Nejlepší hráči – Puža, Šimáček, Machalický.


Na podmáčeném terénu viděli diváci bojovné utkání, plné nepřesností a zahozených šancí. Do utkání vstoupili lépe domácí hráči, byli pohyblivější a důraznější v osobních soubojích. V 10. min. našel centr Josla před bránou Šroma, ten hlavičkoval vedle. V 11.min. včasným vyběhnutím Rosťa Kruba zhatil průnik Šroma. Ve 12. min. se po kombinaci středem hřiště dostal k zakončení Eda Smejkal, jeho střela k tyči postrádala razanci. Ve 13. min. vystřelil zpoza vápna nebezpečně Šrom, bránu netrefil. V 15. min. našel David Komínek na hranici vápna Petra Dolejše, ten přes domácího obránce neprošel. V 16. min. centr Petra Dolejše našel Pavla Simra, jeho hlavička byla nepřesná. V 17. min. průnik Ondřejky zastavil Honza Šimáček. V 21. min. další průnik Ondřejky zastavil Michal Bouček. Ve 34. min. hledal Robin Demeter na zadní tyči Davida Komínka, ten bránu hlavou minul. Ve 40. min. pronikal do vápna Šrom, míč si pokopl a přepadl přes stojícího Davida Komínka a rozhodčí nařídil pokutový kop, ten Vyskočil Martin neproměnil, když bránu hostů přestřelil. Ve 44. min. šli domácí dva na jednoho, jejich útok zastavil Honza Šimáček. Ve 45. min. se po centru Robina Demetera se dostal k zakončení Petr Dolejš, trefil tyč domácí brány, následný volej Robina Demetera Machalický zachytil.
Druhý poločas přinesl stejný obraz hry jako poločas první. Ve 48. min. hledal Vyskočil Martin před bránou Šroma, míč zachytil Honza Šimáček. Ve 48. min. centr Michala Boučka trefil Robin Demeter, tečovanou střelu Pavel Simr hlavou poslal vedle domácí brány. Ve 49. min. dostal přihrávku za obranu hostů Petr Dolejš, domácího golmana však nepřekonal. V 50. min. odcentroval míč do vápna David Komínek a ve skrumáži před bránou se prosadil Eda Smejkal 0:1. Hosté se však neradovali dlouho, v 53. min. rozehrál rohový kop Ondřejka, jeho střílený centr na přední tyč dorazil do brány Vyskočil Martin 1:1. V 58. min. se ve vápně dostal k zakončení Bahounek, bránu minul. V 61. min. se po přihrávce od Ondřejky dostal k zakončení opět Bahounek, Patrik Mucha jeho střelu zblokoval. V 62. min. po centru Petra Dolejše hlavičkoval Pavel Simr, domácí obrana jeho pokus odvrátila do bezpečí. V 70. min. pronikl do vápna Sedláček, našel volného Šroma, který trefil tyč. V 71. min. trefil Petr Dolejš technickou střelou břevno, míč se odrazil k Pavlovi Simrovi, jeho střelu zneškodnil Machalický. V 72. min. se dostal k zakončení na hranici vápna Ondřejka, jeho lob přes Rosťu Krubu bránu minul. V 74. min. centr Petra Dolejše Pavel Simr hlavou mezi tyče nedostal. V 82. min. našel Petr Dolejš volného Robina Demetera, jeho střelu Machalický vyrazil. V 83. min. technická střela Koláčného těsně minula horní roh brány hostů. V 86. min. přímý kop Petra Dolejše poslal Honza Šimáček vedle brány. V 87. rychlý protiútok domácích zastavil Martin Puža. V 89. min. přímý kop Ondřejky tečoval Zlámal vedle brány.
Vyjádření trenéra Smejkala: Vzhledem k vývoji utkání jsem za dnešní remízu rád. Mrzí mne však, že naši hráči neplnili to, co jsme si před utkáním řekli a s jakými pokyny do utkání šli. Špatný pohyb bez míče, malý důraz v osobních soubojích, zdlouhavé zakládání útoků a nepřesnost v kombinaci nás připravili o lepší výsledek, a když už jsme se dostali do gólové příležitosti vychytal nás domácí Machalický.

-myn-

Pl fot

    Reklama
  • Servis lesni techniky
  • Grilovani
  • Malirstvi
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru