Nová sezóna stolního tenisu právě startuje

St tenisÁčko minulý rok postoupilo a po druhé v celé historii klubu bude nastupovat v nejlepší krajské třídě – DIVIZE VYSOČINY. Cíle jsou jasné, udržet tuto třídu. Hlavní sestava z loňska se nezměnila. Z pozice jedničky bude hrát Maštera Martin, z dvojky Klíma Petr, z trojky Kampas Jan a ze čtyřky Šoukal Slavomír.


Béčko bude hrát krajskou třetí třídu. Rezervní tým doplní zkušený Řikovský Aleš a společně se Skryjou Markem, Borůvkem Vítem a Bukem Martinem uzavírá hlavní čtyřku kluků.
Céčko hrající okresní přebor první třídy bude hrát v sestavě Holík Vratislav, Buk Radek, Klíma Tomáš a Kupka Jiří. Tento tým budou doplňovat další zkušení hráči Bednář Ivan, Kořínek Stanislav a Dvořák František.
Déčko bude hrát okresní přebor páté třídy. Mančaft je složený převážně z těch nejmladších, kteří právě začínají svoji stolně tenisovou kariéru.
Dále náš klub doplní dva noví hráči. První přijde z Havlíčkova Brodu a druhý z Velké Bíteše. Půjde o střídavé starty mladíků. Oba kluci se zapojí do mistrovských utkání našich družstev.
Mimo jiné jsme se dohodli na vzájemné spolupráci se střediskem volného času DOZA a povedeme kroužek stolního tenisu pod vedením našich kvalifikovaných trenérů.
První mistrovské utkání družstev áčka a béčka sehrajeme na domácích stolech koncem měsíce září. O začátku utkání budeme včas informovat.
Oddílové stránky jsou www.stolnitenisvm.cz 
-pk-

    Reklama
  • Servis lesni techniky
  • Grilovani
  • Malirstvi
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru