Pohár Mostiště OPEN získali domácí fotbalisté

Most1Nedělní odpoledne korunované parádním podzimním počasím, tedy letním, bavilo hned třemi navazujícími akcemi.

1. Vyjížďka. Od 14 hodin z velkomeziříčského Podhradí vyráželi na trasu účastníci vycházky i vyjížďky na kolech, koloběžkách, a dokonce i rychlí malí a velcí běžci.

Ti nejrychlejší byli pak v cíli, v Mostištích, oceněni pohárem pro vítěze.
2. Turnaj. Od 15 hodin se začaly připravovat na fotbalový zápas dva týmy, které měly odvahu hrát, Společně VM a SK Mostiště. První dvacetiminutovka skončila 2:1 pro domácí, druhá „půlka" nabídla stejný počet gólů, bohužel jen do sítě hostů. Mostišťští fotbalisté, z nichž někteří už měli v nohách vítězný hokejový zápas, si nenechali vítězství „Medřičáky" vzít. Výbornou kombinační hrou a tlakem na bránu završili úspěšný sportovní den pro svou obec. Tým Společně VM, který byl tvořen jen členy a členkou kandidátky, ale se svým „Ronaldem", hrál „na krev", to však na výhru nestačilo. Zápas se odehrál ve stylu fair play, pouze byly dovoleny jako výjimka za gólmanské rukavice rukavice pracovní.
3. Posezení. Příjemná atmosféra mostišťského výletiště završila pohodový den. K tanci a poslechu hrála nakažlivá skupina Virus. Děti dováděly na trampolíně, žíněnkách i s radostně namalovanými obličeji. A tříletá fenka Peggy, která dorazila jako VIP host, získala od svých podporovatelů příspěvky, které jí budou předány v tomto týdnu.
Děkujeme všem, kteří nás podpořili v akci Mostiště OPEN! Zvláště si ceníme odvahy jít si zahrát „sranda mač" s námi, ze Společně VM, kandidáty do městského zastupitelstva. Škoda, že se nepřidaly další vyzvané politické subjekty. Díky všem, že jsme si SPOLEČNĚ užili nedělní odpoledne. Bylo to „skvělý"! Za Společně VM Ivana Bíbrová
(Článek je součástí placené předvolební inzerce.)

Most2Most3

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru