Starší žáci házené úspěšní v Lize Vysočiny

Haz st_zaciV sobotu 13. října odehráli starší žáci házené druhé kolo Ligy Vysočiny. Pořadatelství turnaje se zhostila Dolní Cerekev. Hrací doba byla 2×15 minut. Soutěž je rozdělena na dvě skupiny kdy první dva celky po podzimu hrají na jaře o celkové vítězství v Lize Vysočiny a zbylé týmy se utkají ve skupině o pohár předsedy Krajského svazu házené. My máme pro letošní sezónu v soutěži dva týmy které na podzim hrají východní skupinu.


A družstvo odehrálo výborný turnaj, kde si všechny zápasy užívalo a připsali jsme si do tabulky plný počet bodů. Nejlepší výkon založený na téměř bezchybné obraně jsme podali proti Novému Veselí, což je náš největší konkurent o první místo ve skupině a tím i přímý postup do celostátní Žákovské Ligy. Kluci podali týmový a bojovný výkon, všichni zaslouží pochvalu, ale zároveň nám utkání ukázalo nedostatky v útočných činnostech na kterých budeme pracovat v tréninku. Motorem týmu v důležitých momentech byl Radek Navrátil.
B družstvu, tvořené z větší části mladšími žáky, se sice nepodařilo tentokrát žádné utkání vyhrát, ale u tohoto družstva nám jde především o co největší herní vytížení všech hráčů, a to se podařilo na výbornou. Kluci si utkání užívali, nebáli se střelby, někteří nám ukázali nečekanou kreativitu, a i když ne vždy všechno vyšlo podle představ, jsme s tímto družstvem nadmíru spokojeni. Jen tak dál. Herně se dařilo Marku Požárovi, famózní výkon předváděl v bráně Tomáš Kučera.
Výsledky:
Velmez A – Dolní Cerekev 17:11 (6:7)
Velmez A – Velmez B 24:7 (10:4)
Velmez A – Kuřim 20:13 (10:6)
Velmez A – Nové Veselí 9:6 (4:2)
Velmez B – Kuřim 7:15 (3:7)
Velmez B – Nové Veselí 4:14 (2:8)
Velmez B – Dolní Cerekev 11:14 (6:5)
Hráli:
VM A – Lukáš Deraha, Radim Kocourek, Tomáš Rosa, Martin Chalupa, Jakub Russ, Radek Navrátil, Pavel Kotouček, Filip Čížek, Jakub Mach, David Slabý, Adam Požár, Jiří Čermák, Jakub Strýček, Radovan Škoda,
VM B – Tomáš Kučera, Štěpán Čermák, Martin Špinar, Vojtěch Bradáč, Lubomír Izdný, Robin Koudela, Marek Požár, Jiří Winterling, David Dřímal, Jaroslav Požár.
Trenér – David Stoklasa
Vedoucí družstva – Lenka Požárová, David Strýček.
Text a foto David Stoklasa

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru