Křižanovští mladší žáci doma nezískali ani bod

golKřižanov. V posledním podzimním kole před zimní přestávkou soutěže II. třídy OP mladších žáků ve fotbale přivítal Křižanov doma své vrstevníky z Rožné, kteří figurují na druhém místě v tabulce.Křižanovští potřebovali bodovat, aby neztratili kontakt s mužstvy z horní poloviny tabulky.


Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný. Převážně se hrálo ve středu hřiště. Hosté však v 9. min. po náhlé akci Beranem vstřelili první branku utkání.
V 18. min. znovu kluci z Rožné udeřili a Punčochář přidal druhou branku. Do kabin odcházeli spokojenější hosté s dvoubrankovým vedením.
Po přestávce ve 33. min. kopali hosté trestný kop těsně za vápnem. Pončochář se nemýlil a zvýšil stav utkání na 0:3. Po rohovém kopu ve 44. min.Janeček zvýšil na 0:4. Znovu po rohovém kopu v 54. min. Křižanovští neuhlídali hosty a Janeček uzavřel zápas na 0:5. V závěru utkání se domácí ještě dostali do šancí, ale výsledek se jim změnit nepodařilo.
Utkání skončilo: Křižanov – Rožná 0:5 (0:2).
Branky: 9. Beran, 18. Punčochář, 33. Punčochář, 44. Janeček, 54. Janeček. Rozhodčí: Pohanka Václav. Diváci: 65. Sestava Křižanova: Smejkal, Jízdný, Jeřábek – K, Kadela, Engelhart, Frantl, Anděl, Marek, Prudek, Pejchal, Hedvábný, Szojma, Ondráček, Nedoma, Homola.
Slovo trenéra Křižanova p. Marka: Soupeř byl od začátku zápasu lepší. Hrál kombinačně, kluci byli pohyblivější. Z toho pramenily i branky. Naši kluci přes snaživý výkon soupeře nepřehráli.
Další výsledky: Hamry nad Sázavou – Moravec 5:2 (2:2)
Herálec – Radešínská Svratka 5:0 (0:0)

Tabulka po 7. kole

1. Rožná 7 24:3  15
2. Hamry nad Sáz. 7 24:6  15
3. Velké Meziříčí B. 7 39:11 12
4. Herálec 7 12:14 12
5. Křižanov 7  7:19  6
6. Moravec 7  5:33  3
7. Radešínská Svratka 7  0:25  0
Fotbalová soutěž se během zimní přestávky odmlčí. Křižanovští musí zapracovat především na technice a pohybu hráčů, kde zaostávají za ostatními mužstvy. Je třeba, aby získali sebevědomí . Balon podrželi a rozehráli. Potom se dostaví i branky. To je úkol především pro trenéry, aby se pokusili lépe kluky připravit na jarní část soutěže k získání bodů do tabulky. Díky rodičům a prarodičům, kteří kluky doprovázeli na jednotlivá utkání a povzbuzovali.
Na hřištích se znovu sejdeme po zimní přestávce v dubnu příštího roku. Už zbývá jenom naladit formu. Všichni klukům věříme a už se těšíme na zahájení jarní části fotbalové soutěže.
Jakub Švec

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru