Hokejové béčko nestačilo na tým Zastávky

Hokejis HHK Velké Meziříčí „B" – HC Zastávka 3:4 (1:0, 1:1, 1:3)
Rozhodčí: Dostál – Sibera, Mezlík. Diváků: 31. Branky: 4. Šoukal (Kudláček J.), 35. Střecha L. (Buďa,Šoukal), 59. Střecha L. (Šoukal) – 28. Gejdoš (Bednář, Kozárek), 49. Šedý (Provaz), 50. Bednář, 54. Provaz (Lesonický, Fišer).

Vyloučení: 0: 3. Využití: 0: 0. Oslabení: 0:0. V.M. „B": Štourač (Šeba) – Pokorný, Střecha L. – Buďa,Chlubna – Smažil, Martinec – Kudláček J., Štěpánek, Šoukal – Smejkal, Frühauf, Vrána – Tichý, Barák, Malec – Bernat. Zastávka: Ševčík (Vybíral) – Fiala, Vyhnalík, Burian, Fišer, Kliner, Soběský, Šedý, Stromecký, Kozárek, Gejdoš, Bednář, Jelínek, Švestka, Mikule, Provaz, Lesonický. Prvních deset minut zápasu patřilo domácím hokejistům. Vytěžili však z toho pouze jediný gól – ve čtvrté minutě skóroval Šoukal po přihrávce J. Kudláčka. Po polovině třetiny začali více tlačit hráči hostů,ale jejich snaha o vyrovnání končila většinou u Štourače v bráně HHK.
Ve druhé části utkání ztratila hra na tempu a útočné akce na obou stranách k ničemu nevedly. Až ve 28. minutě z ojedinělého protiútoku vyrovnal Gejdoš. Asistence si připsali Bednář a Kozárek. Meziříčští pak zvýšili aktivitu ve hře,vypracovali si i vyložené šance,ale jejich zakončení bylo žalostné. K brance jim pomohla teprve přesilová hra. Ve 35.', těsně po jejím skončení,se ještě udrželi v útočném pásmu a Libor Střecha po kombinaci Budi se Šoukalem, opět dostal domácí do vedení. O výsledku utkání se rozhodlo v polovině poslední třetiny. Ve 49. minutě nejprve srovnal na 2: 2 Šedý po příhře od Provaze. Hned o minutu později využil kiksu domácích na útočné modré Bednář. Nájezd dvou na jednoho vyřešil trefou pod víko. Hráči HHK se pak několik minut nemohli z tohoto obratu probrat. Hra se jim úplně rozpadla a není divu, že toho Zastávka ještě jednou využila. V 54.' dává Provaz čtvrtý gól, který mu připravili Lesonický s Fišerem. Poté už jejím hokejistům stačilo narušovat rozehrávku soupeře a držet ho tím co nejdál od Ševčíkovy brány. Béčku HHK se tak podařilo výsledek pouze zkorigovat. Minutu před koncem zápasu s asistencí Šoukala střílel Libor Střecha .
Zbývající výsledek: V. Bíteš „B" – Náměšť 1:10. Bystřice – volno
Výsledky 1. kola: Zastávka – V. Bíteš „B" 9:0. Náměšť – Bystřice 6:3
Příští zápas odehrajeme v Náměšti v sobotu 20. 10. od 17.00.

-ht-

Tabulka sotěže po 2. kole:
1. TJ Náměšť nad O. 2 2 0 0 0 16:4 6
2. HC Zastávka u Brna 2 2 0 0 0 13:3 6
3. HHK V. Meziříčí „B“ 1 0 0 0 1 3:4 0
4. BK Zubři Bystřice n. P. 1 0 0 0 1 3:6 0
5. Spartak V. Bíteš „B“ 2 0 0 0 2 1:19 0

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru