Fotbalistům se v Hlučíně nedařilo. Vysoko prohráli

golFC Hlučín – FC VM 8:1 (4:0)
Střelci 2. a 42. Adamovský, 52. a 58. De Carvalho, 26. Málek, 45. Mozol (pk), 87. Dostál (pk), 89. Foltyn – 76. Simr. Rozhodčí: Ogrodník, Tomanec, Polanský.

FC Hlučín – Kolenko – Málek, Mozol (75. Fojtík), De Carvalho (82. Jančík), Foltyn, Dostál, Hudeczek, Mac, Štefek, Vengřinek, Adamovský (84. Krejčí), na lavičce Kodeš a Massaniec, trenér Skácel. FC VM – Pokorný – Bouček, Mucha, Šimáček (82. Smejkal E.), Kriegsmann (84. Krejčí) – Dolejš, Šuta, Komínek, Mezlík, Demeter – Simr, na lavičce Smejkal L., trenér Smejkal. Diváci: 107. ŽK: Kriegsmann, Mucha. Nejlepší hráči – De Carvalho, Adamovský, Mozol.
Doslova fotbalovou tragédii předvedli hráči Velkého Meziříčí na hřišti v Hlučíně. Již ve 2. min. nezachytil Michal Bouček průnik protihráče, jehož centr před bránu poslal do brány pohotový Adamovský. V 5. min. zastavil průnik Mozola Michal Bouček. V 9. min. hledal Pavel Simr před bránou Petra Dolejše, přihrávka postrádala přesnost. V 10. min. odkopl Tomáš Pokorný míč před nabíhajícím De Carvalhem. V 16. min. pronikl po křídle Dostál, jeho přihlášku zachytil Michal Buček. Ve 20. min. posunul míč do vápna Adamský, Tomáš Pokorný míč zachytil. Ve 23. min. rozehrál rohový kop Robin Demeter, domácí centr zachytili, podnikli rychlý protiútok, Dostál našel volného De Carvalha, ten svůj nájezd zakončil střelou k tyči, T. Pokorný jeho střelu zachytil. Ve 26. min. se po autovém hodu uvolnil Dostál, na zadní tyči našel volného Málka, který míč doklepl do brány 2:0. Ve 28. min. se po rohovém kopu Mozola dostal k zakončení Hudeczek, bránu přestřelil. Ve 42. min. se po centru spoluhráče objevil na malém vápně osamocený Adamovský a hlavou nedal Pokornému šanci 3:0. Aby toho nebylo málo, v nastavení fauloval Miloš Kriegsmann pronikajícího De Carvalha a Mozol z pokutového kopu upravil na 4:0.Druhý poločas změnu obrazu hry nepřinesl, domácí byli pohyblivější, důraznější v osobních soubojích, lépe presovali i kombinovali. Hostující hráči si kalich hořkosti museli vypít až do dna. V 52. min. potrestal zaváhání Jana Šimáčka agilní De Carvalho a svůj brejk proměnil na 5:0. V 54. min. zachytil T. Pokorný střelu po průniku Adamovského. V 58. min. se po centru před bránu prosadil opět De Carvalho 6:0. V 76. min. snížil Pavel Simr 6:1. V závěru po falu R. Demetera proměnil pokutový kop Dostál 7:1 a poslední tečku proměnil po malé domů Foltyn 8:1. Pokud hráči VM nezačnou v hodnocení výsledků posledních tří utkání, kdy obdrželi 15 gólů každý sám u sebe a budou poukazovat jen na chyby svých spoluhráčů, pokud nezačnou hrát jako tým, budou na hřišti působit jako skupinka namistrovaných frajírků.
Vyjádření trenéra Smejkala:Bez komentáře. Za výkon našeho týmu se hluboce stydím.

-myn-

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru