Policisté žádají veřejnost o spolupráci

PoliciePolicisté z Nového Města na Moravě se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při prověřování případu krádeže finanční hotovosti z domu, ke kterému došlo na začátku února v Novém Městě na Moravě.

V rámci prověřování případu by policisté potřebovali zjistit totožnost dvou mužů na videozáznamu a fotografiích, kteří by v rámci prověřování mohli poskytnout důležité informace.

Ke krádeži došlo v sobotu 2. února na Komenského náměstí. Během pouhých deseti minut stihl neznámý pachatel, který vnikl kolem půl dvanácté dopoledne do rodinného domu, odcizit finanční hotovost uloženou na různých místech v domě. Majitel tak přišel o částku kolem třinácti tisíc korun. Policisté na místě provedli ohledání a důkladné šetření za účelem zjištění osob, které se v době spáchání činu pohybovaly v blízkosti místa spáchání. V rámci shromažďování informací a poznatků zajistili také kamerové záznamy z okolí, které vyhodnotili.

V současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti dvou mužů, kteří se v uvedené době v blízkosti místa spáchání krádeže pohybovali, a mohli by poskytnout informace důležité pro prověřování případu.

Žádáme muže na kamerovém záznamu nebo občany, kteří jednoho nebo oba muže znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Přihlásit se mohou také další osoby, které by mohly poskytnout jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu.

Krajské ředitelství policie kraje Vysočina
oddělení tisku a prevence
por. Mgr. Stanislava Miláčková
tisková mluvčí
tel. 974 266 208
mobil: 725 292 419
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

12

 

 

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • ČSŽ schůze
  • Malirstvi
  • Renovace vany
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru