V Ostrově shořel po úderu blesku stoh slámy

pozar ostrov_nad_O_foto_hasici_zrK ohlášenému požáru stohu balíkované slámy v Ostrově nad Oslavou vyjela v pondělí 26. srpna 2019 v 19.13 jednotka profesionálních hasičů ze stanice Žďár nad Sázavou společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Ostrova nad Oslavou, Radostína nad Oslavou, Obytčova, Žďáru nad Sázavou Zámku, Nového Veselí, Bohdalova, Nového Města na Moravě a Bobrové. Vyhlášen byl druhý stupeň požárního poplachu. Požár zasáhl 600 kusů balíkované slámy na ploše přibližně 40×5 metrů.

Hasiči na likvidaci požáru nasadili několik vodních proudů. Kromě hašení stohu se jednotky zaměřily také na ochranu okolí. Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil. Majetková škoda vzniklá požárem byla předběžně vyčíslena na částku 500 tisíc korun.                                                                                                       

-hzs-

Oheň v bytě způsobil škodu za půl milionu

Hasiči likvidovali ve středu 21. 8. navečer požár na ulici Čechova ve Velkém Meziříčí. Při požáru bytu ve 3. patře se jedna osoba zranila, odhadnutá škoda činí půl milionu korun. Oheň likvidovali hasiči ze stanic Velké Meziříčí, Křižanov a Měřín.               

 -kopis, foto fcb dawp-

pozar bytu cechova foto fcb d. prehradnypozar bytu cechova foto fcb d. prehradny 2

    Reklama
  • Kuřice prodej
  • Prodej masa, Vanoce
  • Nábor fotbal
Nahoru